Het milieubewuste schoonmaakbedrijf kantoren in de regio Eindhoven

Viride schoonmaakbedrijf Oirschot is een milieubewust ‘groen schoonmaakbedrijf’ dat in de regio groot Eindhoven hoogkwalitatieve schoonmaakdiensten voor kantoren aanbiedt tegen een scherpe prijs. Dat het milieu bij Viride schoonmaakbedrijf een van de drie pijlers is waarop het bedrijfsconcept is gebaseerd blijkt onder meer uit:

 

  • De naamstelling van Viride schoonmaakbedrijf.De eigenaar vindt het milieu zo belangrijk dat hij er bewust voor gekozen heeft om dit ook in de bedrijfsnaam tot uiting te brengen. In het Latijn betekent Viride groen.
  • De gebruikte schoonmaakmiddelen. Viride schoonmaakbedrijf Oirschot maakt uitsluitend gebruik van ecologische schoonmaakmiddelen.

Ons schoonmaakbedrijf kantoren zorgt voor een schone en frisse kantoor

Kantoren worden intensief gebruikt door medewerksters en klanten. U moet er als Directie toch niet aan denken, dat deze kantoorruimtes niet goed worden schoongemaakt, dan wel dat er schoonmaakmiddelen worden gebruikt waar mensen met een allergie last van hebben. Dat geldt eveneens voor toiletten die regelmatig bezocht worden en waar niet altijd even netjes mee om wordt gegaan. Een schone en frisse kantoor is dan ook erg belangrijk. Medewerkers, klanten ervaren een kantoor als een prettige werkomgeving, wanneer een kantoor schoon en netjes is. Viride schoonmaakbedrijf Oirschot kan hier als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf kantoren voor zorg dragen.

Ontdek het verschil en maak een vrijblijvende afspraak

Ook wanneer u een eigen schoonmaakdienst heeft kunt u, op ad hoc basis, een beroep doen op de schoonmaakdiensten van Viride schoonmaakbedrijf kantoren. U moet dan denken aan schoonmaakdiensten als het conserveren van marmoleumvloeren of het reinigen van tapijtvloeren. Ook kunnen wij bij ziekte of vakantie uw eigen schoonmaakdienst vervangen op uurbasis. Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte telefonisch contact met ons op en bel 0499 – 325678 of stuur een e-mail naar contact

Bezoek ook onze andere website:  www.een-schone-zaak.nl

 

Dutch_FB_FindUsOnFacebook-1024