Schoonmaakbedrijf Best

offerte5

Het kostenbesparende schoonmaakbedrijf voor Best

Viride schoonmaakbedrijf Best is een regionaal opererend schoonmaakbedrijf dat op een milieuvriendelijke wijze schoonmaakdiensten aan MKB bedrijven, instellingen, hotels, restaurants en scholen hoog kwalitatieve schoonmaakdiensten aanbiedt voor een scherpe prijs. Viride schoonmaakbedrijf Best biedt haar schoonmaakdiensten in Best op maat aan volgens het Respons Progressief Schoonmaaksysteem.

Respons Progressief Schoonmaaksysteem van Viride schoonmaakbedrijf Best

Viride schoonmaakbedrijf Best onderscheidt zich qua dienstverlening in meerdere opzichten ten opzichte van de andere schoonmaakbedrijven in Best. Viride schoonmaakbedrijf Best werkt volgens het Respons Progressief Schoonmaaksysteem. Dit staat voor een combinatie van schoonmaken, inzicht, initiatief, duurzaamheid, opruimen, registratie, communicatie en advies. Wij vinden dat service ook bij schoonmaken hoort. Is de vergaderkamer echt klaar om gasten te ontvangen? Staan de stoelen wel juist en doen alle lampen het wel?

Hoog kwalitatief schoonmaakwerk voor een scherpe prijs in Best

Het belangrijkste onderdeel voor u als opdrachtgever is wellicht, dat de mensen van Viride schoonmaakbedrijf Best schoonmaakdiensten van een hoge kwaliteit leveren voor een marktconforme prijs. De prijs van ons schoonmaakwerk is niet alleen marktconform, maar dankzij een innovatieve en kostenbesparende werkwijze ook zeer scherp geprijsd. Als opdrachtgever krijgt u dus schoonmaakwerk van een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Dankzij deze werkwijze mag Viride schoonmaakbedrijf Best met grote regelmaat nieuwe relaties verwelkomen. Viride schoonmaakbedrijf Best beschikt over een modern en geavanceerd machinepark en maakt gebruik van de nieuwste technologieën.

 

Bent u ook op zoek naar een kostenbesparend en innovatief schoonmaakbedrijf in Best, dat kwalitatief schoonmaakwerk levert voor een scherpe prijs? Neem dan voor meer informatie of een vrijblijvende offerte beslist telefonisch contact met ons op en bel 0499 – 325678  of stuur een e-mail naar contact

Specialisaties van Viride schoonmaakbedrijf Best zijn:

Dagelijks onderhoud kantoren | dagelijks onderhoud MKB bedrijven | vloeronderhoud | tapijtreiniging | glasbewassing | het vloeronderhoud in warenhuizen en winkelcentra | complete reiniging dieptereiniging toilet- en wasruimtes | reiniging keukens en sanitair | interieur onderhoud | het verwijderen van bladeren.

 

Bezoek ook onze andere website: www.een-schone-zaak.nl