Schoonmaakbedrijf Eindhoven

offerte5

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs bij Viride schoonmaakbedrijf Eindhoven

Viride schoonmaakbedrijf is een milieubewust schoonmaakbedrijf Eindhoven dat aan MKB bedrijven, instellingen, hotels en scholen in de regio groot Eindhoven gespecialiseerde schoonmaakdiensten aanbiedt van een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Viride schoonmaakbedrijf Eindhoven kan deze belofte waarmaken door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en het bedrijf volgens het nieuwe werken te organiseren. Dit zorgt voor beheersing van de overheadkosten. Mede om deze reden mag ons milieubewuste schoonmaakbedrijf Eindhoven met grote regelmaat nieuwe klanten verwelkomen.

Kostenbesparende en innovatieve wijze van dienstverlening

Viride schoonmaakbedrijf Eindhoven onderscheidt zich als milieubewust schoonmaakbedrijf in de regio groot Eindhoven. Dankzij onze tientallen jaren ervaring in de schoonmaak branche zijn wij er in geslaagd, om een kostenbesparende en innovatieve wijze van werken te ontwikkelen, waardoor wij u een hoge kwaliteit en een scherpe prijs kunnen aanbieden. Om als schoonmaakbedrijf Eindhoven zo efficiënt en flexibel mogelijk voor u te kunnen werken kiezen wij voor medewerkers, die bij u in de buurt wonen en die de beschikking krijgen over moderne schoonmaak apparatuur uit ons uitgebreide machinepark.

Breed scala schoonmaakdiensten bij Viride schoonmaakbedrijf Eindhoven

Viride schoonmaakbedrijf Eindhoven kunt u voor een breed scala aan kwalitatieve diensten inhuren. U kunt ons schoonmaakbedrijf Eindhoven in de regio groot Eindhoven inhuren voor vloeronderhoud, tapijtreiniging, glasbewassing, het vloeronderhoud in warenhuizen en winkelcentra, complete reiniging (dieptereiniging) toilet- en wasruimtes en het verwijderen van bladeren. Al onze schoonmaakwerkzaamheden worden vanuit onze vestiging in Eindhoven aangestuurd door gebruik te maken van de nieuwste technologieën.

Bent u op zoek naar een milieubewust schoonmaakbedrijf uit Eindhoven, dat kwalitatief schoonmaakwerk levert voor een scherpe prijs in de regio groot Eindhoven? Neem dan voor meer informatie of een vrijblijvende offerte telefonisch contact met ons op en bel telefoon 0499 – 325678  of stuur een e-mail naar contact

 

Bezoek ook onze andere website: www.een-schone-zaak.nl