Schoonmaakbedrijf Helmond

offerte5

Totaaloplossing Viride schoonmaakbedrijf Helmond werkt kostenbesparend

Ons milieubewuste schoonmaakbedrijf Helmond weet steeds meer bedrijven, instellingen en scholen in de regio Helmond te interesseren voor de unieke totaaloplossing die door Viride schoonmaakbedrijf Helmond, in de breedste zin van het woord, is ontwikkeld. Wat houdt deze totaaloplossing in? Allereerst onderscheidt de werkwijze van Viride schoonmaakbedrijf Helmond zich van de andere schoonmaakbedrijven in Helmond. Viride schoonmaakbedrijf Helmond kiest voor het leveren van milieubewuste en kwalitatieve schoonmaakdiensten voor een scherpe prijs.

Kwalitatief schoonmaakwerk voor een scherpe prijs

Dankzij tientallen jaren ervaring in de schoonmaakbranche is de directie van Viride schoonmaakbedrijf Helmond er in geslaagd om een kostenbesparende en innovatieve werkwijze te ontwikkelen. Hierdoor kunnen wij een hoge kwaliteit voor een scherpe prijs aanbieden. Ervaar als management van een MKB bedrijf of instelling ook het verschil! Talrijke representatieve onderzoeken tonen aan dat een schone en frisse werkomgeving bijdraagt tot het creëren van een positieve beeldvorming bij bezoekers en klanten over uw bedrijf of instelling. Binnen het kader van de dagelijkse schoonmaak zorgt Viride schoonmaakbedrijf Helmond voor schone hygiënische werkplekken, frisse toiletten en ‘natte ruimten’, schone ramen en ook dragen wij zorg voor de afvoer van dagelijks vuil.

Breed scala kwalitatieve schoonmaakdiensten Viride schoonmaakbedrijf Helmond

Naast het dagelijkse onderhoud kan Viride schoonmaakbedrijf Helmond u een breed scala aan kwalitatieve diensten aanbieden. Zo kunt u Viride schoonmaakbedrijf Helmond inhuren voor vloeronderhoud, tapijtreiniging, glasbewassing, het vloeronderhoud in warenhuizen en winkelcentra, complete reiniging (dieptereiniging) toilet- en wasruimtes en het verwijderen van bladeren. Bent u ook op zoek naar een milieubewust schoonmaakbedrijf Helmond dat kwalitatief schoonmaakwerk levert voor een scherpe prijs? Neem dan voor meer informatie of een vrijblijvende offerte telefonisch contact met ons op en bel telefoon 0499 – 32 56 78  of stuur een e-mail naar contact

 

 Bezoek ook onze andere website: www.een-schone-zaak.nl