Schoonmaakbedrijf Son en Breugel

offerte5

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs bij schoonmaakbedrijf Son en Breugel

Een schone, frisse en verzorgde werkomgeving draagt bij tot een positieve beeldvorming bij bezoekers en klanten over uw bedrijf of instelling wanneer zij dit (voor het eerst) bezoeken. Resultaten van talrijke onderzoeken tonen ook aan, dat een schone, frisse en verzorgde werkomgeving van invloed is op de productiviteit en de kwaliteit van het werk. Viride schoonmaakbedrijf Son en Breugel heeft om deze reden er voor gekozen om geen concessies te doen met de kwaliteit van het geleverde schoonmaakwerk maar te kiezen voor kostenbesparende innovaties. Deze innovaties hebben het mogelijk gemaakt dat Viride schoonmaakbedrijf Son en Breugel kwaliteit voor een scherpe prijs kan leveren.

Schoonmaakbedrijf Son en Breugel zorgt voor een totaaloplossing

Schoonmaakbedrijf Son en Breugel zorgt voor een betaalbare totaaloplossing. Betaalbaar, omdat wij dankzij onze meer dan dertig jaar ervaring in de schoonmaakbranche er in geslaagd zijn om een kostenbesparende en innovatieve werkwijze te ontwikkelen. Deze werkwijze stelt ons in staat u een scherpe prijs aan te bieden. Wij gaan als volgt te werk:

 

  • Samen met u bekijken we ter plaatse de situatie en brengen wij deze nauwgezet in kaart. Daarna bespreken wij met u uw wensen, eisen en richtlijnen waaraan de medewerkers van Viride schoonmaakbedrijf Son en Breugel moeten voldoen. Aan de hand van dit intakegesprek komen wij met een maatwerk schoonmaakoplossing. In dit voorstel hebben wij vanzelfsprekend met uw budget rekening gehouden.
  • Wanneer u akkoord gaat met de voor u op maat gemaakte schoonmaakoplossing gaan de collega’s van Viride schoonmaakbedrijf Son en Breugel op het afgesproken tijdstip voor u aan het werk. Viride schoonmaakbedrijf Son en Breugel maakt voor de uitvoering van onze kwalitatieve diensten gebruik van goed opgeleid en representatief personeel. Om het milieu niet te belasten werkt Viride schoonmaakbedrijf Son en Breugel uitsluitend met milieuvriendelijke reinigingsmiddelen.

 

Viride schoonmaakbedrijf Son en Breugel kan u een breed scala aan kwalitatieve diensten aanbieden. Zo kunt u Viride schoonmaakbedrijf Son en Breugel inschakelen voor vloeronderhoud, tapijtreiniging, glasbewassing, het vloeronderhoud in warenhuizen en winkelcentra, complete reiniging (dieptereiniging) toilet- en wasruimtes en het verwijderen van bladeren. Voor het milieuvriendelijke schoonmaken voor scholen hebben wij de beschikking over een speciaal team vakbekwame medewerkers. Bent u op zoek naar een milieubewust schoonmaakbedrijf in Son en Breugel dat hoog kwalitatief schoonmaakwerk levert voor een scherpe prijs? Neem dan voor meer informatie of een vrijblijvende offerte beslist telefonisch contact met ons op en bel 0499 – 32 56 78 of stuur een e-mail naar contact

 

Bezoek ook onze andere website: www.een-schone-zaak.nl