Voor alle onderhoud bedrijfsvloeren Viride schoonmaakbedrijf

Bedrijfsvloeren, vloeren in kantoorgebouwen, winkelcentra, scholen en ziekenhuizen worden over het algemeen intensief gebruikt en belast. Om deze reden worden dit soort vloeren dagelijks of wekelijks gereinigd. Maar alleen een dagelijkse of wekelijkse reiniging volstaat niet. Een grondige reiniging en het aanbrengen van een beschermlaag zijn periodiek absoluut noodzakelijk voor harde vloeren als hout, parket en steen. Goed onderhoud verlengt namelijk de levensduur van vloeren die bedrijfsmatig intensief gebruikt worden. Bovendien zorgt een streeploos schone vloer voor een goede uitstraling. Viride schoonmaakbedrijf Oirschot is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in de regio groot Eindhoven dat zorg kan dragen voor alle periodieke behandelingen van verschillende typen vloeren die bedrijfsmatig en intensief worden gebruikt.

Mogelijke periodieke behandelingen bedrijfsvloeren Viride schoonmaakbedrijf

Viride schoonmaakbedrijf Oirschot kan als gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in de regio groot Eindhoven dankzij haar geavanceerde machinepark zorg dragen voor vrijwel alle periodieke behandelingen bedrijfsvloeren. Om deze reden worden wij met grote regelmaat door branchegenoten ingeschakeld voor het verrichten van deze behandelingen. De meest voorkomende periodieke behandelingen zijn:

 

  • Conserveren of sprayen van linoleum en marmoleum
  • Conserveren van houten vloeren en stenen vloeren
  • Machinaal reinigen van tapijt
  • Machinaal schrobben van harde of stenen vloersoorten
  • Reinigen van fabrieksvloeren, kantoorvloeren en warehouses
  • Reinigen van vloeren in scholen of ziekenhuizen

Ontdek het verschil en maak een vrijblijvende afspraak

Onze specialisten kunnen in principe alle type vloeren die bedrijfsmatig gebruikt worden behandelen zodat ze lang beschermd zijn tegen vuil en vlekken. Wanneer u wilt weten welke behandeling voor uw bedrijfsvloer, kantoorvloer, schoolvloer of ziekenhuisvloer het meest geschikt is? Neem dan voor meer informatie of een vrijblijvende offerte telefonisch contact met ons op en bel 0499 – 32 56 78 of stuur een e-mail naar contact

 

Bezoek ook onze andere website: www.een-schone-zaak.nl

 

Dutch_FB_FindUsOnFacebook-1024