Wie zijn wij

Viride schoonmaakbedrijf is een ervaren schoonmaakbedrijf dat in de regio groot Eindhoven schoonmaakdiensten in de ruimste zin van het woord aanbiedt. Viride schoonmaakbedrijf onderscheidt zich op de volgende onderdelen:

 

  • Kwaliteit: zeer hoge kwaliteit van onze schoonmaakdiensten
  • Milieu: wij werken uitsluitend met ecologische schoonmaakmiddelen
  • Prijsstelling: scherpe prijsstelling geen duur kantoor met personeel
  • Communicatie: korte lijnen dankzij compacte organisatie
  • Flexibiliteit: wij werken met ervaren back-up team

 

Viride schoonmaakbedrijf Oirschot kan de bovenstaande onderdelen waarmaken, omdat wij gebruik maken van de nieuwste technologieën en onze organisatie hebben ingericht volgens het nieuwe werken. Dit geeft ons een voorsprong ten opzichte van branchegenoten. Hierdoor zijn wij onder meer in staat om schoonmaakdiensten van hoge kwaliteit aan te bieden voor scherpe prijzen. En daar profiteert u als opdrachtgever direct van.

Viride schoonmaakbedrijf voor meer dan alleen een schone zaak

Bij Viride schoonmaakbedrijf zorgen onze vakbekwame medewerkers niet alleen voor een schone zaak. Zij denken ook mee en nemen initiatieven om voor een optimale presentatie te zorgen. Bij Viride schoonmaakbedrijf Oirschot vinden wij dat deze service ook bij schoonmaken hoort. U moet dan denken aan zaken als:

 

  •  Staan de stoelen in een vergaderkamer wel juist?
  • Staan er geen bekertjes of kopjes van een vorig gesprek op de tafels?
  • Doen alle lampen het nog wel?

 

Wij willen graag dat uw relaties en nieuwe klanten een goede eerste indruk krijgen.

Ontdek het verschil en maak een vrijblijvende afspraak

Ook u willen wij graag overtuigen van de diensten van Viride schoonmaakbedrijf Oirschot, wanneer u op zoek bent naar een schoonmaakbedrijf dat kwalitatief en milieubewust schoonmaakwerk voor een scherpe prijs levert. Neem dan voor meer informatie of een vrijblijvende offerte telefonisch contact met ons op en bel 0499-32 56 78 of stuur een e-mail naar contact

     

Bezoek ook onze andere website: www.een-schone-zaak.nl

Dutch_FB_FindUsOnFacebook-1024